COLOURED MONKEYS ‘PLATINUM PARTNER’ VAN CCV SHOP - Coloured Monkeys

COLOURED MONKEYS ‘PLATINUM PARTNER’ VAN CCV SHOP

Wij hebben leuk nieuws en dat willen wij graag met jullie delen. Wij zijn namelijk sinds 1 november officieel ‘Platinum partner’ van CCV Shop geworden. We zullen voor klanten van CCV maatwerk gaan maken om de functionaliteit van hun shops uit te breiden of verder te optimaliseren.  Daarnaast zullen we binnenkort een aantal apps gaan lanceren in de appstore van CCV Shop.

Sommigen van jullie zullen bekend zijn met CCV Shop maar anderen ook niet. Daarom hier een kleine uitleg.

WAT IS CCV SHOP?

Met CCV Shop heb je voor een vast bedrag per maand een webshop inclusief hosting, continue innovaties en support.

Voor een simpele shop bij CCV Shop heb je dan ook geen technische kennis nodig. Bepaal wat je wilt uitstralen en geef jouw webshop eenvoudig een lay-out die bij je past. Breid je webshop vervolgens uit met allerlei koppelingen zoals verzendpartijen en betaaloplossingen.

WAT KAN COLOURED MONKEYS DAN VOOR JOU BETEKENEN?

Als ‘Platinum partner’ is Coloured Monkeys dé partner op het gebied van maatwerk oplossingen.  Met onze kennis willen we jou graag helpen. We zullen dan ook meer dan ons best doen om een webshop neer te zetten die voldoet aan jouw wensen.

Mocht je interesse of vragen hebben. Schroom dan niet om contact op te nemen: mail naar info@colouredmonkeys.nl of bel 040 720 0664