Coloured Monkeys 'Elite-Partner' van Lightspeed - Coloured Monkeys

Coloured Monkeys ‘Elite-Partner’ van Lightspeed

Wij hebben leuk nieuws en dat willen wij graag met jullie delen. Wij zijn namelijk sinds 1 november officieel ‘Elite-Partner’ van Lightspeed geworden. En dat mag gevierd worden!

Sommigen van jullie zullen bekend zijn met Lightspeed maar anderen ook niet. Daarom leggen wij jullie met alle liefde in dit blog bericht uit wat Lightspeed is en wat wij voor jouw bedrijf daarin kunnen betekenen.

Wat is Lightspeed?

Lightspeed eCom levert een webwinkel software waarin je heel gemakkelijk je webshop kunt beheren. Van marketingtools die je helpen je online
zichtbaarheid te verbeteren tot magazijnbeheertools waarmee je voorraad altijd tiptop in orde is. Kortom met Lightspeed eCom heb je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle webshop.

Wat kan Coloured Monkeys voor jou betekenen?

Als ‘Elite-Partner’ is Coloured Monkeys dé Lightspeed specialist om je webshop te designen en op te zetten. Heb je al een webshop van Lightspeed, dan helpen we je graag om de vindbaarheid en conversie te optimaliseren. Met onze kennis willen jou graag helpen. We zullen dan ook meer dan ons best doen om een mooi ontworpen en klantvriendelijke webshop neer te zetten die voldoet aan jouw wensen.

Mocht je interesse of vragen hebben. Schroom dan niet om contact op te nemen: mail naar info@colouredmonkeys.nl of bel 040 720 0664